Matej Smutný vystúpi na otváracom ceremoniáli v rámci sprievodného programu podujatia. Prečítajte si viac o jeho tvorbe.

Liptovský Mikuláš bude hostiť prestížne športové podujatie vo vodnom slalome, ktoré priláka približne 500 športovcov z viac ako 50 krajín. Výprava organizátorov sa snaží priniesť návštevníkom na športovej udalosti nezabudnuteľné chvíle. Pestrým sprievodným programom sa snažia vytvoriť prostredie, kde si každý návštevník bude môcť vytvoriť nezabudnuteľné zážitky.

Na otváracom ceremoniáli, ktorý sa uskutoční 30. júna 2024, vystúpi Matej Smutný. Tento slovenský spevák, skladateľ a hudobník debutoval v roku 2020 veľmi úspešným singlom „Psycho Love.“ Odvtedy vydal EP „Van Stories“ a album „AURA.“ Jeho singel „Dance Dance“ bol tri týždne na 1. mieste v najväčšej českej hitparáde.

V roku 2022 sa Matej objavil ako hosť v hlavných televíznych reláciách a stal sa jedným z TOP 10 najhranejších SK/CZ interpretov v slovenských a českých rádiách. V roku 2023 odohral vypredané turné s kapelou MIRAI, čo mu otvára cestu na český trh. Od roku 2021 s ním na všetkých zásadných koncertoch vystupuje skupina The Psycho Lovers. Nedávno sa Matej vrátil z historicky prvého mini turné slovenského interpreta v Spojenom kráľovstve, kde koncertoval v štyroch anglických mestách vrátane Liverpoolu, Nottinghamu, Londýna a Brightonu.

Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť a príďte podporiť našich športovcov!